Μαΐου 30, 2006

Αυτό μου έλειπε τώρα


Ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν λεφτά να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, μπορούν να αγοράσουν βιβλία που το έχουν σε φωτογραφίες. ΑΥΤΟ είναι το επόμενο βιβλίο αρχιτεκτονικής και design που θα αγοράσω. Γιατί είμαι ψώνιο. Τρομάρα μου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το σπίτι - σπιταρόνα- της φωτογραφίας είναι το Falling Waters και είναι ένα θαύμα της αρχιτεκτονικής,και το εσωτερικό είναι εξίσου εντυπωσιακό (φυσικά έχω δει μόνο φωτογραφίες)

Ανώνυμος είπε...

Keep up the good work
» »

Katerina Kaskantiri είπε...

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!

Κατερίνα Κασκαντίρη είπε...

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη του Αλέξη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!