Ιουνίου 07, 2006

Η παγίδα της Χρωμοπαγίδας




Όταν ανοίγεις ένα καινούριο νοικοκυριό, μαθαίνεις αρκετά νέα πράγματα για την κοινωνία, την αγορά και τον κόσμο. Αρκεί μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ. Η Χρωμοπαγίδα είναι ένα προϊόν που υποτίθεται ότι "κλέβει" το χρώμα από τα ρούχα που ξεβάφουν στο πλυντήριο, και έτσι δεν βάφονται τα άλλα ρούχα που έχεις μέσα στην πλύση. Είναι 12 χαρτάκια που κοστίζουν 2,75 ευρώ.

Πρόκειται για το πιο σατανικό προϊόν στην ιστορία του καπιταλισμού.

Υπόσχεται ότι κάνει κάτι το οποίο, αν πετύχει, δεν πρόκειται να δεις κανένα αποτέλεσμα. Υπόσχεται ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το βάζεις στην πλύση, κι αν τα ρούχα βγουν το ίδιο χρώμα με το οποίο μπήκαν, ίσως να φταίει η τύχη (πόσες φορές δεν έχετε πλύνει πορτοκαλιές πετσέτες με άσπρες κάλτσες και δεν έγινε τίποτα;), αλλά ίσως και η Χρωμοπαγίδα, που υποτίθεται ότι δούλεψε. Πράγματι, το χαρτάκι μετά την πλύση έχει το χρώμα του ρούχου που υποτίθεται ότι ξεβάφει. Γιατί όμως η βαφή μαζεύεται αποκλειστικά στο χαρτάκι; Μήπως ούτως η άλλως δεν θα έβαφε ούτε τις κάλτσες; Υποπτεύομαι ότι η Χρωμοπαγίδα είναι 12 απλά χαρτάκια που κοστίζουν 15 λεπτά και ο πανούργος έμπορας τα πουλάει υποσχόμενος ότι δεν θα κάνουν τίποτα. Αν το χρησιμοποιήσεις και σου ξεβάψουν τα ρούχα, έχεις χάσει 2,75. Αν δεν σου ξεβάψουν, τελείωσε, είσαι σκλάβος της παγίδας που δεν πιάνει μόνο το χρώμα -πιάνει και τους μαλάκες.

6 σχόλια:

susurada είπε...

Είμαι και εγώ μια σκλάβα της χρωμοπαγίδας.Όταν δυστυχώς ένα αγαπημένο μου μπλουζάκι βρέθηκε στο λάθος τόπο τη λάθος στιγμή-στην πλύση με τα μαύρα δηλαδή-απέκτησε κάτι σκουρόχρωμους λεκέδες.Οπότε και εγώ το έπλυνα 2-3 φορές μαζί με χρωμοπαγίδα και το αποτέλεσμα ήταν ναι μεν οι λεκέδες σχεδόν να εξαφανιστούν αλλά δυστυχώς να ξεθωριάσει αρκετά και το χρώμα του.Απο τότε όμως ρισκάρω περισσότερο στη ζωή μου.. τολμάω να βάλω στον κάδο ρούχα διαφορετικά και μετά να κοιτάξω με χαρά το χαρτάκι που θα χει φυλακίσει όλο το περιττό χρώμα και νοιώθω μια ικανοποίηση.... άλλο πράμα:P

Chocorello είπε...

η αλήθεια είναι πάντως, ότι οι μπλέ και πράσινοι κόκκοι -τους θυμάσαι;- δεν είναι παρά απλοί κόκκοι απορρυπαντικού με μπλε πράσινες χρωστικές........

Εξακριβωμένο 100% από φίλο χημικό που τους ανέλυσε σε εργαστήριο!

Ανώνυμος είπε...

Excellent, love it! » »

Ανώνυμος είπε...

best regards, nice info »

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σου που εμπνευστηκεs απο μια απλη χρωμοπαγιδα και ειπεs αυτα που ειπεs.Xωριs πλακα εχειs δοκιμασει να γραψειs;

Κατερίνα Κασκαντίρη είπε...

Ονομάζομαι Κατερίνα Κασκαντίρη και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι μόνιμο μέλος της Χρυσής Αυγής (Πυρήνας Κορίνθου), καθώς από Κόρινθο κατάγεται και διαμένει η οικογένειά μου που άλλωστε κατέχει τους Αλευρόμυλους Μάρρα. Θέλω να καταγγείλω τις διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή, το μοναδικό αυθεντικό εθνικιστικό κίνημα από το σιωνιστικό αριστερό παρακράτος του Σαμαρά, συνεπικουρούμενο από μπάτσους & δικαστές. Προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας και να μολύνουν την Ελλάδα με τα αλλοδαπά λαθρο-ορκ, τους ανώμαλους ομοφυλόφιλους και τα υπόλοιπα όργανα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (αναρχοκομμουνιστικοαριστερά σκουπίδια). Δεν θα τους περάσει! Ψηφίζουμε όλοι Χρυσή Αυγή.