Σεπτεμβρίου 19, 2006

Έχω το ίδιο λαμπατέρ με τους εχθρούς του Τζακ Μπάουερ


Στην πέμπτη σεζόν του "24" το καταπληκτικό λαμπατέρ Orgel, φυσικά απ' το ΙΚΕΑ, κάνει την εμφάνισή του όχι σε ένα, αλλά σε δύο σπίτια εχθρών του υπερπράκτορα Τζακ Μπαουερ, και κατ' επέκταση του Δυτικού πολιτισμού. Νιώθω πληρότητα.

9 σχόλια:

wetex είπε...

foveri paratiritikotita. bravo.

Ανώνυμος είπε...

oti les einai alitheia.o jack bauer den tha se deirei.-

numb είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Με λένε Ευγενία Κουπετόρη του Νεκτάριου.Είμαι 25 ετών.Μένω στην οδό Σαλαμινομάχων 20-22,στην Σαλαμίνα.Όποιος θέλει να γαμήσει πολύ και φθηνά , ας στείλει mail.Κάνω και πρωκτικό και πίπες. ekoupetori@yahoo.com

Χρήστος είπε...

Τέτοιες μαλακίες βγάζετε στο ίντερνετ και μετά τρώτε μηνύσεις από τους ψαγμένους.

Παρακαλώ αν έχετε την καλοσύνη σβήστε αυτό το σχόλιο. Είναι ντροπή γι ατην μπλογκόσφαιρα.

Mirandolina είπε...

Επίσης, στον πέμπτο κύκλο πάντα, το προεδρικό καταφύγιο έχει φωτιστικά κνάππα, πάλι από το ικέα (εκεί στη στροφή από όπου εμφανίζεται η μαντάμ προεδρου συχνά).

Ανώνυμος είπε...

Μόλις σε ανακάλυψα! Γιατί σταμάτησες να γράφεις; Πού είσαι; Γύρνα πίσω! Είμαι διατεθειμένη να αγοράσω ακόμα και το fingerprint reader για να γυρίσεις!

Ανώνυμος είπε...

RE ANTE KI GAMHSOU ME THN IKEA

OLH THS SKARTADOURA POZLAEI H IKEA EPIPLA GEMATA XHMIKA KAI FTIAGMENA STHN KINA.

Κατερίνα Κασκαντίρη είπε...

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!