Ιουλίου 12, 2006

Αδικία


Ο Καναδός τύπος που ήθελε να ανταλλάξει έναν κόκκινο συνδετήρα μια διάφορα αντικείμενα μεγαλύτερης αξίας, μέχρι να φτάσει να αποκτήσει ένα σπίτι, τα κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο. Το σπίτι είναι αυτό δίπλα. Εγώ ψάχνω πράματα να βάλω μέσα σε ένα σπίτι εδώ και δύο μήνες και δεν έχω πάρει ούτε καρέκλα μέχρι τώρα. Χαρίστε μου κάτι, επιτέλους. Διαβάστε την ιστορία του γίγαντα εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο αλλά στην Ελλάδα ζεις!Anyway επειδή κι εγώ ψάχνω φτηνά και καλά έπιπλα για το καινούριο μου σπίτι σου λέω εντελώς εμπιστευτικά ότι σήμερα που άνοιξε καινούριο sato στο περιστέρι έχει (για σήμερα) 50% έκπτωση. Έχει πολύ καλή ποιότητα και πολύ καλές τιμές και 12 άτοκες δόσεις. Τι αλλο θες;

Ανώνυμος είπε...

Very nice site! Debt per dairy cow Whistler de-1733 radar detector John kelly pala divorce Effexor 37.5 mg benefits

Ανώνυμος είπε...

Looking for information and found it at this great site... » » »

Κατερίνα Κασκαντίρη είπε...

Εγώ είμαι ξανά. Η Κατερίνα 'Πουτσογλύφτρα' Κασκαντίρη. Μου είπαν πως μοιάζω με ξεραμένο σκατό σκύλου που το πάτησε αυτοκίνητο.

Μάλλον ζηλεύουν που είμαι φοιτήτρια Νομικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της ELSA Athens. Και φυσικά που η μπουρδελο-οικογένειά μου κατέχει τους Αλευρόμυλους Μάρρα στην Κόρινθο και δεν χρειάζεται να δουλέψω ποτέ στη ζωή μου (σε αντίθεση με τα γυφταριά γύρω μου).